Οι κάτοχοι iPhone είναι… φτωχαδάκια!


Μη βαράτε, ω, φανατικοί Απλάδες (εμ… εε… εκ του “Apple” και… εμ… εντάξει, εντάξει, “οπαδοί της Apple”), δεν τολέμε εμείς, η Daily Mail tο είπε: έρευνα ανακάλυψε πως ένας στους πέντε κατόχους iPhone είναι χρεωμένος!

Και σε σύγκριση με τον γενικό πληθυσμό της Αγγλίας, αυτό αντιστοιχεί στο διπλάσιο – δηλαδή, 1 στους 10 κατοίκους της Αγγλίας χρωστά της Μιχαλούς. Και, σε σύγκριση με τα BlackBerry και Android, οι κάτοχοι iPhone φαίνονται ακόμη πιο… εμ… ας πούμε “οικονομικά ταλαιπωρημένοι”: το 10% των κατόχων BlackBerry αλλά και το 7% κατόχων Android “έβγαζε” £50,000 το χρόνο, ενώ μόνο το 5% των κατόχων iPhone έχει αντίστοιχο εισόδημα.

Περίπου οι μισοί κάτοχοι iPhone “βγάζουν” κάτω από £20,000 το χρόνο. Αντίθετα, τα ίδια έσοδα έχει το 38% των κατόχων BlackBerry και μόλις το 27% των κατόχων Android.

Φυσικά, τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει σημασία στη χώρα μας, όπου το… 99% των κατοίκων φαίνεται να είναι χρεωμένο, κάπου, κάπως, και τουλάχιστον το 99% από τους πλέον χρεωμένους είναι σχεδόν δεδομένο πως θα έχει iPhone. Το μοναδικό που “φαίνεται” από έρευνες όπως αυτή είναι πως το iPhone είναι… “μοδάτο”, αλλά και “status symbol”, και πως πολλοί το προτιμούν ακριβώς για αυτό το λόγο, και όχι για τις δυνατότητες ή την τεχνολογική υπεροχή του.

Θα μπορούσαμε, βέβαια, να πούμε και ένα γενικό “φαίνεται περίτρανα πως οι κάτοχοι iPhone είναι φτωχομπατίρηδες”, για να προκαλέσουμε (κάνει καλό στις επισκέψεις ;-) ), και πως “εμείς που έχουμε Αndroid είμαστε καλύτεροι”, αλλά αυτές είναι συζητήσεις επιπέδου… νηπιαγωγείου! Και, εξάλλου, η Daily Mail φημίζεται για την αξιοπιστία και την τεχνογνωσία της (χα… χαχα… ).

Source:

As reported by the Daily Mail, a YouGov survey discovered that one in five iPhone owners are actually overdrawn.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.