Τσούπ! Έτοιμος και ο Internet Explorer 10!

…ή “σχεδόν έτοιμος”, αλλά… Για δες, βρε παιδί μου, που τελικά η σειρά του “innovation” στο χώρο του Web είναι, εδώ και αρκετό καιρό, Google – Mozilla – Microsoft, με αυτή τη σειρά! Είπε η Google “θα βγάζω νέο Chrome κάθε 3-4 μήνες”; Να και η Mozilla με παραπλήσια προσέγγιση στον Firefox, και τώρα… Και τώρα, να και η Microosft με “έτοιμο τον επόμενο Internet Explorer”! Ναι, ναι, και όμως!

Σύμφωνα με blog post της, λοιπόν, η Microsoft λέει πως έχει ήδη έτοιμη μια developer preview έκδοση του Internet Explorer 10, κάτι που αφήνει να εννοηθεί πως στο πολύ-πολύ κοντινό μέλλον θα είναι έτοιμη και η “τελική” του – ή, στη χειρότερη, μια καλή beta του. Κατά τα άλλα, η Microsoft είπε, απλά, τα… γνωστά και αναμενόμενα από κάθε δημιουργό browser:

Quote:

”Φτιάξαμε τον Internet Explorer 9 ειδικά για την HTML 5…”…”Ο IE 10 συνεχίζει εκεί που σταμάτησε ο IE 9…”…“Πόνταρε τα όλα στη Μαύρη Αστραπή…”

Ody's thoughts

Εντάξει, το τελευταίο το προσέθεσα εγώ. Το ομολογώ. Με πιάσατε.

UPDATE: Ορίστε, βιντεάκι για να μη μου παραπονιέστε.

Source:

Well, this was unexpected. Just a month after the launch of IE 9, Microsoft has shown off a very early preview of what Internet Explorer 10 is to look like.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.