Το Men In Black 3 ξέμεινε από… σενάριο


Σύμφωνα με φήμες που “παίζουν” αρκετά στο Internet, το Men In Black 3 έχει αρχίσει να γυρίζεται εδώ και ένα χρόνο. Θεωρητικά, αυτό είναι καλό. Έχουν, όμως, γυριστεί μόνο δυο-τρεις σκηνές, από ένα κομμάτι του σεναρίου “που είχαν έτοιμο”, και το υπόλοιπο έχει… μείνει “στο περίμενε” εδώ και τόσο καιρό! Και αυτό, αν μη τι άλλο, “είναι κακό”. Ωου, γίες…

Το πρόβλημα φαίνεται να εντοπίζεται στο “με τι έχει να κάνει το θέμα του Men In Black 3”: με ταξίδια στο χρόνο. Ταξίδια, όχι “τα ξύδια”, μεθυσμένε Μπάμπη μας. Το υπάρχον σενάριο αντιμετώπιζε, λένε, κάπως “ελαφρά” το θέμα του ταξιδιού στο χρόνο, με αποτέλεσμα να καταλήγει ένα… μπλεγμένο μπάχαλο που δεν έβγαζε κανένα νόημα. Έτσι, νέοι σεναριογράφοι κλήθηκαν να ξαναμαναγράψουν “κομμάτια του” (aka: το 99,9% που δεν ήταν έτοιμο, γνωστό και ως “όλο το σενάριο”). Και δεν φαίνεται να… την παλεύουν!

Σε αυτά προστίθενται φήμες που λένε πως, “όχι, όχι, δεν είναι το σενάριο τα προβλήματα, αλλά με τον Will Smith που δεν του αρέσει”. Ή “με τον παραγωγό που δεν τα πάει καλά με το σκηνοθέτη”. Ή με τον υδροχόο που δεν “μπήκε” καλά στον Ερμή, ή κι’ εγώ δεν ξέρω τι. Όπως και να έχει, “Men In Black 3” δεν μας βλέπω να βλέπουμε φέτος, και αν, τελικά, το δούμε, και δεν έχει στο ενδιάμεσο συμβεί κάποιο εξωπραγματικό θαύμα, θα είναι σχεδόν σίγουρα ένα μπλεγμένο χάλι. Σαν το (φημολογούμενο) υπάρχον σενάριο του.

Και τώρα, ξεχάστε όσα διαβάσατε… FLASHhshshshsssss…shh….!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.