Ο υπολογιστής της καρδιάς μας

Πολλοί νοσταλγούν το  οκτάμπιτο παρελθόν της δεκαετίας του ’80, με τους home micros, τις κασέτες, τα Kilobytes μνήμης και τις ατέλειωτες γραμμές κώδικα Basic. Εγώ όχι: τα θυμάμαι μεν, γιατί τα έζησα στα πρώτα μου βήματα, αλλά είναι εφιαλτικό το σενάριο να ήμουν υποχρεωμένος να ξαναγυρίσω σε αυτά. Όσο κι αν θυμάμαι με ευχάριστες σκέψεις το ZX Spectrum, το Commodore 64, τα Amstrad PCs, τα έχω βάλει στο ράφι και προχωράω, βλέποντας αστεία βίντεο σαν κι αυτό:

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.
  • NouSou

    XAXA!
    Πιστεύω ότι, εάν είχαν βάλει και ένα αυτοκόλλητο του φρούτου επάνω, θα υπήρχαν πολλοί ”γνώστες” και γνωστοί lovers της εταιρίας, που θα έψαχναν να το αγοράσουν γιατί απλά δουλεύει.

    …και βγαίνει και σε λευκό!

  • REDODIN7

    Ίσως η Amiga και το Amstrad να ανήκουν όντος στο χρονοντούλαπο της ιστορίας αλλά εγώ πολύ θα γούσταρα να ξανά με HD γραφικά παιχνιδια όπως Sensible Soccer , Super Frog , North and South , Rick Danger και πολλά άλλα :)