14η Φεβρουαρίου (όχι δεν είναι κίνημα)

Πλησιάζει η μέρα της 14ης Φεβρουαρίου και έχετε μία αναταραχή μία ανησυχία, αλλά δεν μπορείτε να προσδιορίσετε την αιτία!;

Μήπως έχει κάποιος φίλος τα γεννέθλιά του και πρέπει να πάρετε δώρο; (αν είστε φίλοι με τον Άλαν Πάρκερ ναι!)

Μήπως είναι η θλιβερή επέτειος κάποιου συγγενή που έφυγε από την ζωή; (αν είστε κλωνοποιημένο πρόβατο  ναι!)

Για σκεφτείτε λίγο καλύτερα! Ναι! Το βρήκατε! Είναι η μέρα των ερωτευμένων!!!!

Τί θα πει εσείς δεν γιορτάζετε!; Για ρίξτε μια ματιά στην φωτογραφία! Δεν έχετε επιλογή! Ούτε περνάνε φτηνές δικαολογίες του τύπου “Μα είμαι μόλις 5!”

Γι’ αυτό λοιπόν ετοιμαστείτε για την βραδιά εκείνη ακόμα και αν η σύντροφός σας επιμένει ότι αυτά είναι βλακίες και αποσκοπούν σε αλόγιστο καταναλωτισμό, γιατί εάν εμφανιστείτε με άδεια χέρια θα υποβόσκει μία γκρίνια και μία γρουσουζιά όλη την νύχτα που δεν θα έχει εξήγηση.

Εμείς λοιπόν φροντίσαμε να σας βρούμε μερικά δωράκια για την αγαπημένη σας τα οποία υπάγονται σαφώς στην κατηγορία geek lifestyle!

Το δώρο αυτό είναι πολύ απλό αλλά θα συγκινήσει το έτερον ήμισυ καθώς η κάρτα αποκαλύπτει ποιός έχει το χειριστήριο της καρδιάς σας! (πιστέψτε με οι γυναίκες θέλουν να τα ελέγχουν όλα! και το wii)

Ένα δαχτυλίδι θα ήταν το ιδανικό δώρο, αλλά επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι και η κοπελιά μπορεί να το “παρεξηγήσει”, αρκεστείτε σε ένα έξυπνο δαχτυλίδι usb που είναι και χρήσιμο και πρωτότυπο!

Αν παραδόξως τα οικονομικά σας είναι σε καλή κατάσταση μπορείτε να πάρετε ένα κόσμημα το οποίο όμως πάντα να της θυμίζει ότι η καρδιά σας της ανήκει αλλά είναι χαμένη μέσα στους άσσους και τα μηδενικά!

Τέλος εάν ψάχνετε για κάτι πιο προσωπικό, ένα εσώρουχο με χιουμοριστικό μύνυμα, θα την κάνει σίγουρα να γελάσει και να το δεχτεί πιστεύει ή όχι στον Άγιο Βαλεντίνο!

Καλή διασκέδαση!!! ;)

Και μια γυναικεία ματιά στον κόσμο των geeks ... γιατί δεν υπάρχουν μόνο μαύρα πληκτρολόγια!