Η σωστή μέθοδος αυτοπροβολής (…not!)

Αγαπητό μπλόγκ.com: σε ευχαριστώ που άφησες το παραπάνω μύνημα ως σχόλιο στο πρόσφατο θέμα μας για το νέο custom firmware του PS3. Ήταν ό,τι πιο σχετικό με το θέμα μας, και αυτό που θα περίμενε κανείς να διαβάσει ως σχόλιο. Ή, για να κόψω την ειρωνεία (μπάαα, never!), ήταν ένα τραγικό και ξεδιάντροπο spam.

Εκεί που θα μπορούσατε να μας στέλνατε ένα email για να κάνουμε μια κανονικότατη, σωστή και σοβαρή παρουσίαση της υπηρεσίας σας, προτιμήσατε την οδό του “γράφω ένα ξέμπαρκο σχόλιο στα κλεφτά, μπας και εμφανιστώ για λίγο σε άλλο ένα blog και με μάθουν περισσότερα θύματα”. Όπως και να έχει, για να δείτε “τι καλοί που είμαστε”, εμείς σας το κάναμε το θεματάκι, έτσι, για να χαίρεστε. Σιγά μην σας αφήναμε σε σκέτο σχόλιο! Α, όχι!

Ορίστε, λοιπόν: μόλις γίνατε “κανονικό post” που όμως, όλως περιέργως, σας κράζει. Και που θυμίζει στους επισκέπτες ΑΥΤΟΥ του blog πως δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να επιλέξουν την πλατφόρμα κάποιου που επιλέγει συνειδητά μεθόδους spamming για να την προωθήσει, όταν WordPress, Joomla, Drupal κ.λπ. έχουν λαμπρή υποστήριξη, open source λογική, μηδενικό κόστος και ποτέ δεν θα έκαναν μια τέτοια βλαμμένη κίνηση. Βέβαια, είναι προφανές το “γιατί να προτιμήσει κανείς εσάς”…

Spammers, έ’ Spammers. Ού, ρε.

Ody's thoughts

ΥΓ: Το unregistered είναι βασισμένο στο WordPress και έχει φτιαχτεί “στο χέρι” (ναι, ΔΕΝ είναι “έτοιμο theme” αυτό που βλέπετε, αλλά “σχεδιασμένο από το μηδέν”  για τις συγκεκριμένες ανάγκες του συγκεκριμένου blog). Δεν είναι λίγο, για να το θέσω στην καθομιλουμένη, μαλακία, να έρχεσαι σε ένα blog/site που έχει “χτιστεί” κομματάκι-κομματάκι για “να είναι αυτό που είναι”, και να αφήνεις άσχετο spam post που εν συντομία λέει “Ίντα κάμεις ωρέ; Άσε τσι καστομιές τσ’έλα στην ετοιμαντζίδικη πλατφόρμα μας! Είναι τσ’ άλλοι, τσε γράφουν ζα βυζά!”

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.