Το burrito του… Inception

Ίσως έχετε καταβροχθίσει και εσείς περιστασιακά κάποια burritos, το γνωστό “Μεξικανικό-αντίστοιχο-του-δικού-μας-μια-πίτα-με-απ’όλα” (όπου όμως συνήθως δίνεται έμφαση στον “Εθνικό σταρ” του Μεχίκο, τα φασόλια, από ό,τι στο κρέας). Και ίσως έχετε… δει το Inception. Τι σχέση έχουν αυτά; Μα πως, πως! Αν θέλει ο άνθρωπος, όλα έχουν σχέση! ιδού, λοιπόν, το… burrito του Inception!

Όπως μπορείτε να δείτε, πρόκειται για burrito-μέσα-στο-burrito-μέσα-στο-burrito-μέσα-στο-ΟΥΦ-burrito-μέσα-στο-burrito. Μετρήστε τα: πέντε “επίπεδα” burrito, ισάρριθμα με τα “επίπεδα ονείρων” στα οποία “ταξιδεύουν” οι χαρακτήρες του Inception. Προφανώς για τους λάτρεις των burritos, και ιδανικά για τους αναποφάσιστους που δεν μπορούν να αποφασίσουν “ποιό από τα burritos του μενού να διαλέξουν”.

Φυσικά, δεν είναι δημιούργημα κάποιου καταστήματος, αλλά του blog Food Beast, που “υλοποίησε το όλο εγχείρημα” χρησιμοποιώντας πέντε διαφορετικά burritos από το μενού των Taco Bell.

Και τώρα, σας αφήνω. Πρέπει να φτιάξω τον πουρέ-μέσα-στον-πουρέ-μέσα-στον…

Source:

You knew that it was just a matter of time till someone invented an Inception-themed food. Well, that time is now: Elie Ayrouth of Food Beast blog created the Inception Taco. He used 5 different Del Taco menu items to create “five dream levels of burrito for you to traverse with every bite”

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.