Το νέο trailer του Sucker Punch

…ή, τουλάχιστον, “ένα που δεν είχα δει” – και που δείχνει περισσότερο σενάριο και λιγότερη δράση από αυτό που είχαμε βάλει και εδώ παλαιότερα. Μιλάμε για την… ονείρωξη του κάθε geek;!; Διότι με ποιόν άλλο τρόπο μπορεί να περιγραφεί μια ταινία που καταφέρνει να βρει σεναριακή δικαιολογία για να χώσει στο ίδιο “πακέτο” όμορφες γυναίκες, εντυπωσιακά εφέ και… δράκους, samurai, ninjas, Ναζί, ρομπότ, μεταλλαγμένους και ζόμπι;

Όσο για το σενάριο που… δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα; Τρόφιμη σε ψυχιατρείο “εποχής 1950” (δεν είναι -τουλάχιστον, όχι ακόμη- γνωστό “αν όντως η εποχή είναι 1950” ή “αν το ψυχιατρείο έχει ξεμείνει από τότε) ψάχνει να βρει τρόπο να αποδράσει, μαζί με άλλες -εξίσου εμφανίσιμες- “συγκρατούμενες” της, τόσο από αυτό όσο και από τη “φυλακή του μυαλού της”. Και αφού στο μυαλό της καθεμιάς γίνεται “ο,τι να’ ναι”, ο Zack Snyder (ναι, ναι, ο “έσιαξα το 300 και το Watchmen”) έχει δικαιολογία για να παρουσιάσει επί της οθόνης ο,τι φανταστεί – όσο… κουκουρούκου και αν είναι. Άαααντε, να μας έρθει με το καλό!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.