Το νέο trailer του Sucker Punch

…ή, τουλάχιστον, “ένα που δεν είχα δει” – και που δείχνει περισσότερο σενάριο και λιγότερη δράση από αυτό που είχαμε βάλει και εδώ παλαιότερα. Μιλάμε για την… ονείρωξη του κάθε geek;!; Διότι με ποιόν άλλο τρόπο μπορεί να περιγραφεί μια ταινία που καταφέρνει να βρει σεναριακή δικαιολογία για να χώσει στο ίδιο “πακέτο” όμορφες γυναίκες, εντυπωσιακά εφέ και… δράκους, samurai, ninjas, Ναζί, ρομπότ, μεταλλαγμένους και ζόμπι;

Όσο για το σενάριο που… δικαιολογεί τα αδικαιολόγητα; Τρόφιμη σε ψυχιατρείο “εποχής 1950” (δεν είναι -τουλάχιστον, όχι ακόμη- γνωστό “αν όντως η εποχή είναι 1950” ή “αν το ψυχιατρείο έχει ξεμείνει από τότε) ψάχνει να βρει τρόπο να αποδράσει, μαζί με άλλες -εξίσου εμφανίσιμες- “συγκρατούμενες” της, τόσο από αυτό όσο και από τη “φυλακή του μυαλού της”. Και αφού στο μυαλό της καθεμιάς γίνεται “ο,τι να’ ναι”, ο Zack Snyder (ναι, ναι, ο “έσιαξα το 300 και το Watchmen”) έχει δικαιολογία για να παρουσιάσει επί της οθόνης ο,τι φανταστεί – όσο… κουκουρούκου και αν είναι. Άαααντε, να μας έρθει με το καλό!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • Anonymous

  ich komme, ich komme, ja, ja, ja, JAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!

 • Aggepap

  πιπίνια, δράκοι, ρομπότ, και ένας σέφ.. Ω ναι! Θα το δώ οπωσδήποτε! Το θέλω αύριο Platinum στο PS3.

 • Anonymous

  Με την καμία, συστημένο για Collectors Edition ;-)

 • Anonymous

  Με την καμία, συστημένο για Collectors Edition ;-)

 • Anonymous

  Και τα εκπληκτικά σχόλια από το YouTube:

  Chuck norris made this movie just by looking at his tv screen
  ——————————————————

  Come on, what’s cooler than a bunch of hot chicks shooting machine guns on a battlefield filled with like 10 Hindenburgs, throwing molotov cocktails at dragons, slashing apart metal cyborgs with a knife (more metal), fighting a gatlin-gunned monster samurai, flying planes and shooting down the robots from Avatar, and blasting off on a jetpack?

  I don’t think even Chuck Norris can top this
  ——————————————————

  OMG SUPER GIANT TROLL SAMURAI’S WITH GATLING GUNS!

  HOT GIRLS WITH GUNS!!! SPACE COMBAT!!! NAZIS!!! SCHOOLGIRL SAMURAI’S!!!

  DRAGONS AND ROBOTS!!! ZOMG MY MIND JUST GOT FUCKED!!!
  —————————–

  :-D :-D :-D