Το Heavy Rain στη μεγάλη οθόνη

Ο, γνωστός από τις παραγωγωγές NYPD Blue και Deadwood, David Milch, ετοιμάζει μια κινηματογραφική ταινία βασισμένη στο σενάριο του εκπληκτικού παιχνιδιού για το PS3, Heavy Rain, με φημολογούμενο τίτλο (απλώς) “Rain”. Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι πηγές του Variety, του γνωστού περιοδικού που ασχολείται με τον κόσμο του θεάματος.
Καλοδεχούμενη η ταινία, που μάλιστα προέρχεται από ένα πολυαγαπημένο παιχνίδι, αλλά δεν νομίζω ότι θα μου προκαλέσει τόσο μεγάλη αίσθηση, αφού η όλη μαγεία ήταν το interactivity και οι πολλαπλές εκδοχές της ιστορίας που προέκυπταν από τις ενέργειες του παίκτη. Πάντως είναι λίγο οξύμωρο να βγαίνει ταινία, βασισμένη σε παιχνίδι, το οποίο ήταν κι αυτό μάλλον μια (interactive) ταινία!

Source:

Heavy Rain is getting the Hollywood treatment and, hopefully, some American accents to go along with it. David Milch, executive producer of “NYPD Blue” and “Deadwood,” is working on an adaptation that will simply be called “Rain.”

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.