Ήρθε η ώρα για… reboot!

Αν και θεωρούμε πως το unregistered ήταν και είναι “μια χαρά”, ως… τελειομανείς, δεν θα μπορούσαμε να καθίσουμε να το κοιτάμε με σταυρωμένα τα χέρια. Έτσι, εδώ και λίγο καιρό ετοιμάζουμε ένα reboot της εμφάνισης του.

Τώρα, φτάσαμε σε ένα σημείο όπου για να το “χτίσουμε” ακόμη καλύτερα, λιαν συντόμως θα… εμ… “πέσει”. Κάποια “κολπάκια” που εφαρμόζουμε στο νέο μας (custom-built, “χτισμένο-από-το-μηδέν” ειδικά για το unregistered) theme μας απαιτούν “να βγει online”, ακόμη και αν είναι μισό. Ή, ούτε καν μισό.

Αυτό σημαίνει, για εσένα, ω, αγαπητέ και τρισμέγιστε επισκέπτη μας, πως το σάητε θα φαίνεται ψιλο-διαλυμένο λιαν συντόμως, για να αρχίσει, σιγά-σιγά, να “ξανα-μανα-μαζεύει τα κομμάτια του” μέχρι να μεταλλαχθεί σε κάτι νέο και, θέλουμε να ελπίζουμε, καλύτερο. Παρακαλούμε, λοιπόν, ευγενικά για την υπομονή σου, και ζητούμε συγνώμη για την όποια ταλαιπωρία. Ακόμη δεν μπορούμε να αναφέρουμε “τελικές ημερομηνίες” ούτε για το πότε “θα διαλυθεί” (απλά θα μπεις μια μέρα -ή νύχτα- και θα το δεις άκατα-μάκατα-σούκουτου-μπεεεε), ούτε για το “πότε θα είναι έτοιμο”. Sorry.

Οι λόγοι και οι στόχοι redesign;

  • “Στρίμωγμα περισσότερης πληροφορίας” στον ίδιο χώρο (και με καλύτερη εμφάνιση)
  • Πιο “ξεκούραστη ανάγνωση” των θεμάτων μας
  • Καλύτερη οργάνωση
  • Πιο μοντέρνο design
  • Πλήρης εκμετάλλευση όλου του χώρου της οθόνης, ο,τι μέγεθος/ανάλυση και αν έχει
  • Ευκολότερο updating/upgrading και προσθήκη νέων δυνατοτήτων

Θεωρούμε πως αξίζει την όποια ταλαιπώρια και αναμονή. Ζητούμε κατανόηση, στοργή και προδέρμ, και αισιοδοξούμε για ειρήνη, υγεία και ευτυχία σε όλο τον πλανήτη. Αναμείνατε στις οθόνες σας για updates.

Over and out, η ομάδα του unregistered

Ducklord
Θεία Nitsa
GalacticusX
FotisK

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.