Το μυστικό του Stonehedge: ρύζι. Ναι, ρύζι.

Α, οι περίφημες κοτρώνες του Stonehedge. Το αιώνιο μυστήριο για το “πώς τα ανέβασαν εκείνα τα νταμάρια εκεί πέρα;”… Η παραμυθολογία για τους Druids και την άρρηκτη σχέση τους με τη φύση, ή ίσως για το πώς το Druid ήταν μεν ένας κλώνος του Gauntlet αλλά με τον καιρό κατάφερε να απαλλαγεί από το στίγμα (άσχετο – και bonus points σε όποιον το είχε παίξει και το θυμάται ;-) ).

Μέσα απο μια, και μόνο, φωτογραφία, ο “Laser Bread” μας δίνει μια εναλλακτική εκδοχή του Stonehedge. Φτιαγμένη από Rice Krispys. Ναι, τα δημητριακά από κόκκους ρυζιού. Μπορεί να μην είναι απάντηση ή σχόλιο στα παραπάνω, αλλά, αν μη τι άλλο, είναι μια απόδειξη. Μια λαμπρή απόδειξη. Απόδειξη, πως τελικά… μερικοί άνθρωποι έχουν ΠΟΛΥ χρόνο στα χέρια τους!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.