Οι fail0verflow “ανοίγουν το GIT τους”

Η ομάδα που αποκάλυψε “το απόλυτο σπάσιμο των PS3s”, εντοπίζοντας τα “κλειδιά κρυπτογράφησης” της Sony, “άνοιξε το GIT” της, το “αποθετήριο κώδικα” στο οποίο θα αναρτά όλο τον κώδικα και τα εργαλεία με τα οποία μπορεί κανείς να “παίξει” με τις ανακαλύψεις της και να “πειράξει” την κονσόλα του. Φυσικά, απευθύνεται σε όσους γνωρίζουν από προγραμματισμό (έστω, Linux, και γνωρίζουν “τα βασικά”). Για ελάτε, να αρχίσουμε να βλέπουμε τις πρώτες Ελληνικές προσπάθειες στα jPS3!

Ody's thoughts

Σημειώνω πως αν γνωρίζει κανείς από προγραμματισμό, “βάζω ένα χεράκι” από γραφικά, αν θέλετε να φτιάξουμε μαζί τίποτα στο PS3!

Source:

Starting off the New Year 2011 with a bang, team fail0verflow has turned on their GIT, and started to push their source code so that developers will have the full tools needed to perform magic to your PS3 consoles!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.