Σκουπίστε με στυλ

Πολλοί θα ξέρετε για τη ρομποτική ηλεκτρική σκούπα Roomba της εταιρείας iRobot. Φαίνεται ότι οι πωλήσεις πάνε καλά, και για αυτό άλλωστε υπάρχουν πλέον πέντε μοντέλα στη γκάμα της εταιρείας, εκ των οποίων τo άρτι αφιχθέν Roomba 230 είναι μισό σε μέγεθος από το παλιό προκειμένου να μεταφέρεται εύκολα. Όσοι έχετε ακόμη την ψευδαίσθηση (όπως ο Νικολά π.χ.) ότι με μια ρομποτική σκούπα θα έχει το σπίτι του καθαρό, μπορείτε να σκάσετε 300 δολάρια (τουλάχιστον στις ΗΠΑ που κυκλοφορεί) και να την αγοράσετε.
Ποιος είναι ο Νικολά; αναζητήστε hints για την προσωπικότητά του και σε άλλα άρθρα του unregistered.gr για να σχηματίσετε το παζλ. Μέχρι στιγμής έχουμε τα εξής στοιχεία για το Νικολά (όχι ο Σαρκοζί ρε παπάρες…):

  • Είναι sex beast.
  • Θεωρεί ότι η αποστολή στη Σελήνη το 1969 γυρίστηκε σε ένα στούντιο στην Αριζόνα από τον Στάνλει Κιούμπρικ.
  • Του αρέσουν οι ρομποτικές σκούπες.

Source:

Our friends at iRobot have shrunken its hardwood cleaning child — not Roomba, the other one — to about half the diameter of its predecessors (6.5 inches).

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.