Σκουπίστε με στυλ

Πολλοί θα ξέρετε για τη ρομποτική ηλεκτρική σκούπα Roomba της εταιρείας iRobot. Φαίνεται ότι οι πωλήσεις πάνε καλά, και για αυτό άλλωστε υπάρχουν πλέον πέντε μοντέλα στη γκάμα της εταιρείας, εκ των οποίων τo άρτι αφιχθέν Roomba 230 είναι μισό σε μέγεθος από το παλιό προκειμένου να μεταφέρεται εύκολα. Όσοι έχετε ακόμη την ψευδαίσθηση (όπως ο Νικολά π.χ.) ότι με μια ρομποτική σκούπα θα έχει το σπίτι του καθαρό, μπορείτε να σκάσετε 300 δολάρια (τουλάχιστον στις ΗΠΑ που κυκλοφορεί) και να την αγοράσετε.
Ποιος είναι ο Νικολά; αναζητήστε hints για την προσωπικότητά του και σε άλλα άρθρα του unregistered.gr για να σχηματίσετε το παζλ. Μέχρι στιγμής έχουμε τα εξής στοιχεία για το Νικολά (όχι ο Σαρκοζί ρε παπάρες…):

 • Είναι sex beast.
 • Θεωρεί ότι η αποστολή στη Σελήνη το 1969 γυρίστηκε σε ένα στούντιο στην Αριζόνα από τον Στάνλει Κιούμπρικ.
 • Του αρέσουν οι ρομποτικές σκούπες.

Source:

Our friends at iRobot have shrunken its hardwood cleaning child — not Roomba, the other one — to about half the diameter of its predecessors (6.5 inches).

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.
 • Nikola

  Έτσι, έτσι, ωραίο blog τεχνολογίας είστε. Δώσε βήμα στον (no lifer) χωριάτη, να γράψει την άσχετη π@π@ρι@ του. Τι να κάνει βέβαια και αυτός, με κάτι πρέπει να ασχοληθεί. Ο Νικολά.-

 • Anonymous

  1. Δεν είμαστε “blog τεχνολογίας” (εκτός αν αυτό κατάλαβες εσύ από το trailer του “Nude nuns with big guns” ;-) )… Είμαστε αυτό που θα λέγαμε “geek lifestyle” και τα ρέστα… Με άλλα λόγια, σχολούμαστε με ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ θα μπορούσε να ενδιαφέρει τον σύγχρονο “χρήστη τεχνολογίας” (και σε αυτή την ομάδα, μάλλον εντάσσεται ένα μεγάααααλο κομμάτι πληθυσμού, αφού και η κουτσή Μαρία έχει, πια, smartphone).

  2. Και εσύ που γνωρίζεις πως ο συντάκτης είναι “no-lifer χωριάτης”; Δεν λέω πως είναι ή δεν είναι, απλά… αναρωτιέμαι από που το κατάλαβες από το κείμενο! Ή, μήπως… τον… γνωρίζεις..;!;!; Ω, μεγάλε Μπάαλ! Τι μικρός που είναι ο κόσμος..! :-D