Και η Microsoft στο “παιχνίδι” της Internet TV


Και ανάμεσα σε Google και Apple, που ήδη έχουν αποκαλύψει τα δικά τους “οράματα” για το “πώς πρέπει να είναι η σύγχρονη, super-digital, δικτυακά συνδεδεμένη και με πρόσβαση στο Internet τηλεόραση”, τσούπ, να’ σου και η Microsoft! Το περίμενε κανείς; Ελάτε, σηκώστε χέρια!

Σύμφωνα με πληροφορίες των The Seattle Times, λοιπόν, ΚΑΙ η Microsoft θα μπει στο “παιχνίδι” της Ιντερνετικής τηλεόρασης, παρουσιάζοντας δικά της “κουτιά” που θα μπορούν να συνδεθούν σε μια τηλεόραση παρέχοντας της “πρόσθετες ψηφιακές δυνατότητες”. Σύμφωνα με αυτές τις φήμες, θα βασίζονται στην Windows Embedded πλατφόρμα της εταιρείας και θα χρησιμοποιούν την “πρόσοψη” του Windows Media Center, ενώ το κόστος τους αναμένεται στα $200 – αρκετά προσιτό και σίγουρα οικονομικότερο από τις κυρίαρχες ανταγωνιστικές προτάσεις.

Source:

]At CES this week, Microsoft will be unveiling new software to run on set-top boxes, offering an enhanced, connected TV experience, according to a report from The Seattle Times.

Info

Η εικόνα είναι από το απίθανο XBMC και ουχί “της Microsoft”, αφού ακόμη δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα “τα δικά της `κουτιά`”

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.