Κυκλοφόρησε o Google Chrome 8 beta

Για όσους δεν μπορούν να περιμένουν, μπορούν να κατεβάσουν τη beta της νέας έκδοσης του browser της Google. Αν και, όπως αναφέρουν οι δημιουργοί του, στην τελική του έκδοση θα υπάρχουν επιπλέον αλλαγές σε σχέση με την έκδοση 7, ακόμη και με τη δοκιμαστική έκδοση μπορείτε να πάρετε μια καλή γεύση από τις νέες του δυνατότητες, όπως την επιτάχυνση των γραφικών, αλλά και τη λειτουργικότητα instant search απευθείας από τη μπάρα εισαγωγής URL, η οποία ως γνωστόν, στον Chrome λειτουργεί και ως box για τις αναζητήσεις στο Google Search.
Άλλες βελτιώσεις αποτελούν η λειτουργία της επιτάχυνσης 2D γραφικών κανονικά (στον Chrome 7 έπρεπε η λειτουργία να ενεργοποιηθεί με command line), ενώ στα σκαριά, χωρίς να λειτουργεί ακόμη, είναι η δυνατότητα αποστολής εκτυπώσεων μέσω του “cloud”, σε έναν απομακρυσμένο εκτυπωτή.
Μπορείτε να κατεβάσετε την beta από εδώ.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.