Ο Harrisson Ford θέλει να “σκοτώσει” τον Indy

Κακιασμένε Harrison Ford, θα πεθάνεις. Θα πεθάνεις, λέγω, τόσο από εμένα, όσο και από κάθε άλλο οπαδό του Indiana Jones αν “περάσει το δικό σου”..! Βλέπετε, ο κύριος Harrison Ford έχει αποφασίσει πως ο ιστορικός πια χαρακτήρας που ερμήνευσε σε τέσσερις, μέχρι σήμερα, ταινίες, ο πολυαγαπημένος Indiana Jones, “τα έχει φάει τα ψωμιά του” και θα έπρεπε, σε μια πέμπτη συνέχεια, να τα κακαρώσει. Και όχι απλά “να μας αδειάσει τη γωνιά”, αλλά και “να περάσει τη σκυτάλη” σε κάποιον άλλο. Πιθανότατα στον ζαβλακιασμένο Mutt που “χαρήκαμε” (ΑΑΑΡΓΚ) στην τέταρτη ταινία της σειράς.

Κύριε (λέμε τώρα) Harrison Ford. ΑΚΟΜΗ και αν εσείς, επειδή το ψήνατε και το παραψήνατε εδώ και χρόνια με την παρεούλα των Lucas και Spielberg, μέχρι να αποφασίσετε να μας δώσετε την 4η ταινία της σειράς, έχετε πια σταφιδιάσει και δεν μπορείτε να ερμηνεύσετε το χαρακτήρα λόγω των όποιων απαιτήσεων του ρόλου, αυτό δεν σημαίνει πως θα έπρεπε να τον χώσετε πέντε μέτρα κάτω από τα ραδίκια και να μετατρέψετε το franchise σε άλλη μια εφηβο-emo-αγχωτική σειρά ταινιών. Αφήστε κάποιον άλλο να ερμηνεύσει το ρόλο, σε ένα καταραμένο reboot. Ναι, έχετε “ταυτιστεί” με το χαρακτήρα, αλλά καλύτερα να τον ξαναδούμε “με άλλη φάτσα” από ότι “να δώσει τη σκυτάλη” σε ένα βλαμμένο που προσπαθεί να “πουλήσει μαγκιά” με χίλιους διακόσιους διαφορετικούς και αποτυχημένους τρόπους. Α, ναι: και ναι, ΜΠΟΡΕΙ να “δουλέψει” ένα σενάριο Indy με εξωγήινους, αλλά ΟΧΙ αυτό που μας δώσατε.

Από την άλλη, βέβαια, δικό σας το franchise και μπορείτε να το καταστρέψετε όπως θέλετε. Εξάλλου, ειδικά ο κ. Lucas, μας έχει αποδείξει επανειλλημένως πόσο (μα πόσο) μπορεί να… βιάσει ένα πολυαγαπημένο franchise, όπως μας έδειξαν και τα παιδιά του South Park (τόσο στην περίπτωση του Star Wars όσο και του Indy). Απλά, μετά, μην περιμένετε να σκάσουμε τα φράγκα μας για εισιτήρια του “Bastard Son Of Indy 2”, ή κάτι τέτοιο. Καλύτερα το SAW XVII…

Source:

Sources say the Hollywood star has told creator George Lucas and director Stephen Spielberg that he wants the whipcracking adventurer to meet his maker in a fifth and final adventure.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.