Οι Anonymous κυρήσσουν πόλεμο εναντίων του… χιονιού

Και αφού στράφηκε εναντίων των Σαϊεντολόγων, της BP, της Visa, της MasterCard, του Paypal, η σχεδόν-ομάδα (διότι δεν είναι) των σχεδόν-αναρχικών (διότι δεν είναι) σχεδόν-hackers (διότι δεν είναι – όχι όλοι) Anonymous, τώρα στράφηκε εναντίων… εμ… του χιονιού!

Για όσους δεν γνωρίζουν, εν συντομία, οι Anonymous είναι μια απρόσωπη ομάδα τυχαίων χρηστών που συνήθως έχουν ως αφετηρία τα γνωστότερα-στο-εξωτερικό forum του 4chan, από τα οποία και ξεκινούν διάφορες φάρσες ή διαμαρτυρίες. Άλλες εξελίσσονται αθώα, άλλες καταλήγουν στις DoS attacks που είδαμε πρόσφατα εναντίων των εταιρειών που δεν υποστήριξαν τη Wikileaks. Και τώρα, σε μια… κρίση χιούμορ, οι Anonymous κήρυξαν πόλεμο εναντίων του… χιονιού! Ναι, του χιονιού!

Διότι, αν το καλοσκεφτείς, “ΚΑΙ το χιόνι εναντιώνεται στην Ελευθερία μας”, αφού… κλείνει τους δρόμους και μας εμποδίζει από το να πάμε όπου θέλουμε! Μάλιστα, στρέφει προσωπική επίθεση προς όλους μας, αφού μας κάνει να κρυώνουμε, να γλυστράμε, να έχουμε συνάχι… Κάτω το χιόνι, λοιπόν! Ζήτω ο ήλιος – στο βωμό του χιούμορ!

Ελπίζω, μόνο, να αντιμετωπίσουν και οι ίδιοι οι Anonymous καθαρά χιουμοριστικά το νέο τους… πόλεμο, αφού ανάμεσα σε όσα περιγράφουν πως πρέπει να γίνουν “για να αντιμετωπιστεί το χιόνι’ είναι και… DoS attacks σε… sites πρόβλεψης του καιρού! Έλεος!

Source:

In an image supposedly released on 4chan yesterday, Anonymous has called for an all out assault on the fluffy white stuff that clogs the wheels of America’s highways. “Snow is the very definition of everything we hate,” the announcement reads. “Snow has been trolling us for millenia and now it’s time to troll it back. We have the chance to fight the first internet-weather war in history. We will not sit idly by.”

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.