Κρίσιμο 48ωρο για τον Τέβες!!!!

Μέσα στο επόμενο διήμερο αναμένεται να ξεκαθαρίσει το μέλλον του Κάρλος Τέβες στην Μάντσεστερ Σίτι. Ο Αργεντινός επιθετικός θα έχει συνάντηση με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος τον υπολογίζει για το ματς με την Έβερτον. «Θα μιλήσω με τον Κάρλος όταν βρεθούμε στην προπόνηση. Είναι σημαντικό να τα πούμε διότι θέλω να καταλάβω τι θέλει. Νομίζω ότι μπορούμε να τελειώσουμε αυτό το θέμα μέσα στις επόμενες δύο μέρες».

Τα παραπάνω συνταρακτικά νέα σας τα μεταφέρουμε από το αθλητικό portal gazetta.gr. Όχι, δεν πρόκειται για ξαφνική στροφή του unregistered.gr στα αθλητικά. Απλώς ήθελα κι εγώ να μεταφέρω την προσωπική μου αγωνία, το άγχος και τη δυσπιστία (…) για την τρομερή κρισιμότητα της κατάστασης με τον πασίγνωστο άσσο της Μάντσεστερ Σίτυ, Κάρλος Τέβες. Η κρισιμότητα του επόμενου 48ωρου είναι τόσο κρίσιμη που μου κόπηκε το κατούρημα νωρίς το πρωί όταν διάβασα τη συνταρακτική είδηση! Το Reuters αναφέρει ότι σε μια λεχώνα στο Σάλισμπουρι της Ουαλίας, της κόπηκε της κακομοίρας το γάλα, ενώ σύμφωνα με το έγκυρο audiophile site audiophile.com, με ανάλογο τρόπο, κόπηκε η φωνή του διάσημου τενόρου Πλάσιντο Ντομίνγκο.
Μερικές στιγμές απορώ, πως καθόμαστε και ασχολούμαστε με μαλακίες ήσσονος σημασίας θέματα, όπως τεχνολογία, επιστήμη, φανταστική λογοτεχνία, ξέρετε, όλες αυτές τις παπαριές ανάξιες λόγου ειδήσεις, αντί να μας απασχολούν αυτά τα βαθύτατα, ανθρώπινα, συγκινητικά γεγονότα, όπως ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ 48ΩΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΛΟΣ!!!
Ωστόσο, μετά από όλα αυτά, παραμένουν τα εξής φλέγοντα ερωτήματα:
1. Γιατί ο Κάρλος κλαίει και δεν τον παίζουν τα άλλα τα παιδάκια;
2. Γιατί η γυναίκα του Κάρλος δεν του κάθεται, να ηρεμήσει και να μη μουλαρώνει;
3. Γιατί το ροκφόρ έχει τρύπες;
Όσοι ξέρουν, ας μας στείλουν τις απαντήσεις…
 

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.