Καταδικασμένος δολοφόνος + Facebook = EPIC FAIL

Ο Justin Walker ήταν καταδικασμένος δολοφόνος που είχε τιμωρηθεί με 30 χρόνια στην ψειρού. Στην φυλάκα, ντε. Τώρα, το πώς κατάφερε από εκεί, από το κελί του, να ανεβάσει εικόνες του στο Facebook, που φαινόταν να καταδιασκεδάζει με ένα Blackberry, έναν αργιλέ, ένα πακέτο χασίσι, μαχαίρια, πάσης φύσεως αλκοόλ και άλλα… καλούδια, μάλλον μόνο οι αστυνομικοί το γνωρίζουν!

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν εικόνες από την είδηση – με το που είδαν οι αστυνομικοί σε… ρεπορτάζ του καναλιού FOX 23 τα κατορθώματα του χρήστη του Facebook “Jus N Walk” (ναι, ναι, ο ίδιος, ο ευφυίας κατάδικος Justin Walker), έσπευσαν να κατεβάσουν από το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο κάθε… αποδεικτικό στοιχείο.

Source:

Oklahoma’s FOX 23 News found out about “Jus N Walk” and his Facebook page, which, sadly, no longer contains the photographs of Walker taking bong rips, drinking hooch and licking shanks. He likes fantasy novels, the movie Natural Born Killers, and, according to FOX 23, adheres to white power ideology. Watch the news report above.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.