Διέρρευσε το τέλος του νέου Starcraft

Αν και το επόμενο Starcraft αναμένεται για το τέλος του επόμενου έτους, όσα ήταν γνωστά για το σενάριο του μέχρι σήμερα παρέμεναν υποψίες. Μέχρι σήμερα. Σήμερα που διέρρευσε το… τέλος του – και μάλιστα, με τη μορφή video!

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να το αναρτήσουμε εδώ, αφού η Activision έχει φροντίσει να το κατεβάσει από τις περισσότερες υπηρεσίες όπου είχε αναρτηθεί – αλλά έχει “ξεμείνει” μια κόπια στο kotaku, οπότε… Ακολουθήστε το leak της “πηγής” μας και ετοιμασθείτε να… καταστρέψετε την εμπειρία του επόμενου Starcraft, μαθαίνοντας από την αρχή τι θα γίνει στο τέλος του.

Πρόσθετη εγκυκλοπαιδική ενημέρωση, από το Kotaku: το video θα μπορούσε να είναι ψεύτικο και η όλη φάση “μια απλή φήμη”, αν το υδατογράφημα στο κάτω δεξιά τμήμα του δεν ήταν το ονοματάκι “the third floor”. Αυτό δεν είναι τυχαίο: πρόκειται για μια εταιρεία παραγωγής 3D video, στη λίστα πελατών της οποίας συναντάται και το ονοματάκι της Blizzard! Πόσο πιο “official” να γίνει μια διαρροή;

Source:

A clip, purportedly of the ending for “Heart of the Swarm,” the under-development second chapter of StarCraft II, leaked out earlier today. The video’s since been taken down. We’re not sure if it’s legitimate, but spoiler alert, just in case.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.