Έσπασε και το firmware 3.50 στο PS3!

…τουλάχιστον, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της ομάδας x3Max, οι οποίοι είναι και οι κατασκευαστές του ομώνυμου “σπαστηριού” για τα PS3. Η ομάδα έχει “ανεβάσει” και ένα video που δείχνει το firmware 3.50 “σπασμένο”, με homebrew εφαρμογές να τρέχουν ενώ το PS3 είναι συνδεδεμένο στο PSN. Και, μαζί με αυτό, όπως καταλαβαίνετε, έρχεται και η συμβατότητα με τα νέα παιχνίδια που απαιτούν αυτό το firmware. Παιχνίδια όπως, χμμ, δεν μου έρχεται κάτι (GRAN) στο (TURISMO) νού… Χμμ…

Και για όποιον δεν κατάλαβε από τα παραπάνω: “Ναι, σημαίνουν πως αν έχεις ένα φλασάκι x3Max, σύντομα θα μπορείς να `σπάσεις` και τα καινούργια PS3 που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή, και όχι μόνο τα παλαιότερα. Και έτσι, να παίζεις και όλα τα κανονικά παιχνίδια που κυκλοφορούν μέχρι σήμερα, και τα homebrews που φτιάχνουν ανεξάρτητοι προγραμματιστές – εξομοιωτές, file managers κ.λπ.”

Source:

Earlier today the PS3Break PS3 Downgrader was announced, and now the x3Max Team has made available a video of their PS JailBreak clone PS3 modchip dongle in action running PlayStation 3 homebrew on Firmware 3.50 without downgrading!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.