Πολύχρωμα β(λ)αμμένη DSLR κάμερα

Η Pentax είναι μια φωτογραφική εταιρεία με πλούσια ιστορία και διαδρομή πολλών δεκαετιών. Όση εκτίμηση και σεβασμό και να τρέφω, όμως, για αυτήν την εταιρεία, δεν μπορώ να μην εκφράσω την αποστροφή μου για το τελευταίο της σχεδιαστικό δημιούργημα.
Όπως βλέπετε κι εσείς, πρόκειται για μια φωτογραφική DSLR, συγκεκριμένα το μοντέλο K-r, το οποίο είναι βαμμένο σε παρδαλά χρώματα, θυμίζοντας φτηνό παιχνιδάκι. Το χειρότερο είναι η διακριτικότατη διακόσμηση στο φλας που παραπέμπει σε ρομπότ. Δυστυχώς η κάμερα είναι ακριβή και κοστίζει πάνω από 1.000 ευρώ. Ευτυχώς βγαίνει μονάχα σε 100 συλλεκτικά κομμάτια, οπότε θα ησυχάσουμε γρήγορα από δαύτο!

Source:

Do not adjust your browsers, that really is a Pentax product adorned with a generous helping of the three primary colors and a mech’s head attached to its flash hotshoe. Why?

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.