Χο-χο-χο… Χρόνια Πολλά..!

Άειντε, πέρασαν και τα Χριστούγεννα (εντάξει, εντάξει, “σχεδόν”) και πάμε για την Πρωτοχρονιά, που όπως όλοι γνωρίζουμε, είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ “σημαντικότερη γιορτή της άκρως καταναλωτικής κοινωνίας μας”. Μέχρι τώρα, δεν έχω πραγματικά χαρεί τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες (more… MOREEE!), και περιμένω πώς-και-πώς τη Βασιλόπιτα! ΑΥΤΗ είναι “geek life”..! Assassin’s Creed 2.5 (“Brotherhood”, ντε!) και μελομακάρονα! Yes sir!

Εσείς, πώς περνάτε τις γιορτές; Standard βρήκατε χρόνο να παίξετε κάποιο παιχνιδάκι, αλλά… Ποιό; Και αν όχι αυτό, τότε, που “τρώτε” το χρόνο σας; Νέο tablet; Κινητό; Αν κρίνω από το poll μας, μάλλον με το νέο σας smartphone ή PC, yes? Για πείτε, για πείτε! Τι “τσιμπήσατε” φέτος; Τι λέει; Ικανοποιημένοι;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.