25 τρόποι καταστροφής των Chrome notebooks

…στο βωμό της διαφήμισης, της ψυχαγωγίας και του χιούμορ, παράλληλα δείχνοντας έμπρακτα που διαφέρει το να “έχεις τα δεδομένα σου στο cloud” και όχι αποθηκευμένα στο ίδιο το notebook σου. Ένας ακόμη από τους λόγους που θεωρώ πως η Google “είναι μπροστά” σε σχέση με τους ανταγωνιστές της. Απίθανο..!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • Pmanolis88

    To chrome os είναι ακριβώς αυτό που περίμενα, απλά υπέροχο! Η google είναι εταιρία από το διάστημα, αν ο κόσμος καταλάβαινε δε θα υπήρχε καθόλου ανταγωνισμός στο χώρο της.
    Ξέρει όμως κανένας πως θα λειτουργεί το θέμα των cloud; Δηλαδή, οκ με το picassa κλπ, αλλά πολλοί στον υπολογιστή μας έχουμε πολλά gb σκληρών, όλα γεμάτα. Αυτά δε θα έχουν κάποια χρέωση, σα να νοικιάζεις κάποιον σέρβερ πχ;