Ο νέος δίσκος του Φ. Πλιάτσικα δωρεάν online

Δεν παρακολουθώ πολύ τα μουσικά δρώμενα αλλά η συγκεκριμένη είδηση οπωσδήποτε αξίζει προσοχής: ο γνωστός συνθέτης και ερμηνευτής Φίλιππος Πλιάτσικας διαθέτει σε ψηφιακή μορφή όλα τα τραγούδια του νέου του άλμπουμ, το οποίο τιτλοφορείται “Την Αλήθεια να Πω”. Απ’ ότι αναφέρεται είναι η πρώτη φορά που διατίθεται δωρεάν ολόκληρο το άλμπουμ ενός έλληνα δημιουργού από το Internet. Για αυτό και μόνο αξίζει να συγχαρούμε τους υπεύθυνους για αυτήν την κίνηση, καθώς μάλιστα πρόκειται για έναν καταξιωμένο και ποιοτικό καλλιτέχνη που ξεφεύγει από την μοντέρνα γραμμή των καινούριων “κονσουμεράδικων” καλλιτεχνών που παράγονται σαν προϊόντα από talent shows.

Source:

παρουσιάστηκε ο πρωτοποριακός τρόπος διάθεσης του νέου άλμπουμ, του Φίλιππου Πλιάτσικα “Την Αλήθεια να Πω”, ο οποίος αποτελεί καινοτομία καθώς η δισκογραφική εταιρεία MINOS-EMI, σε συνεργασία με τον δημιουργό, τον διαθέτουν δωρεάν μέσω διαδικτύου, in.gr.
Είναι η πρώτη φορά που προσφέρεται με αυτόν τον τρόπο, ολόκληρος δίσκος με την αισιόδοξη σκέψη να βαδίσουν κι άλλοι δημιουργοί στο δρόμο που άνοιξε ο Φίλιππος Πλιάτσικας.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.