Η πραγματική super γιαγιά!

Σε μια λαμπρή απόδειξη πως οι μίζεροι άνθρωποι είναι για τα μπάζα και ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να είναι ευτυχισμένοι στη ζωή τους, αλλά και πως το Internet μπορεί να σε αναδείξει ακόμη και στα… γεράματα, ιδού η super γιαγιά, ένα εκπληκτικό νέο viral φαινόμενο.

Το πραγματικό της όνομα είναι Frederika και είναι 91 ετών. Πριν κάποια χρόνια, ο ανιψιός της, ένας Γάλλος φωτογράφος ονόματι Sacha Goldberger, την πέτυχε στα… down της, και για να τη διασκεδάσει, αποφάσισε να την… ντύσει υπερήρωα! Η εκπληκτική γιαγιά όχι μόνο δεν αρνήθηκε, αλλά το καταχάρηκε, φέρθηκε άκρως επαγγελματικά ως… φωτομοντέλο, ενώ στην πορεία άρχισε να προτείνει και δικές της… ηρωικές πόζες! Τα βλέπουν αυτά τα “νιάτα” του Next Top Model;

Λίγο αργότερα, ο Sacha ανέβασε τις φωτογραφίες σε ένα προφίλ, στο MySpace. Τα υπόλοιπα είναι ιστορία: η Frederika άρχισε να δέχεται χιλιάδες μηνύματα θαυμασμού από νέους και γέρους και έχει αποκτίσει φανατικούς οπαδούς. Τα ακόμη καλύτερα; Ετοιμασθείτε για… την ταινία!

Η εκπληκτική, εντελώς viral επιτυχία του φαινόμενου της… σούπερ γιαγιάς, οδήγησε σε ορδές δημοσιογράφων από εφημερίδες και περιοδικά στη Γαλλία που ήθελαν να πάρουν συνέντευξη από αυτήν και τον ανιψιό της. Στην IMDB υπάρχει καταχώρηση στη… Hit List με θέμα “Μια ιστορία υπερήρωα που θα θέλαμε πραγματικά να δούμε στη Μεγάλη Οθόνη” – και, από ότι φαίνεται, οι ευχές των οπαδών της θα εισακουστούν, αφού ήδη μεγάλα στούντιο του Hollywood έχουν προσεγγίσει τον… έκπληκτο ανιψιό για να μεταφέρουν την ιστορία της (ή, έστω, τη φιγούρα της) στον κινηματογράφο!

Ότι άλλο και να πούμε, μάλλον είναι πολύ-πολύ λίγο σε σχέση με το πραγματικό μεγαλείο των εκπληκτικών φωτογραφιών. Θαυμάστε ορισμένες από αυτές και επισκεφθείτε την αρχική πηγή της είδησης για το πληρέστερο σετ. Είναι όλες απίθανες!

Source:

A few years ago, French photographer Sacha Goldberger found his 91-year-old Hungarian grandmother Frederika feeling lonely and depressed. To cheer her up, he suggested that they shoot a series of outrageous photographs in unusual costumes, poses, and locations. Grandma reluctantly agreed, but once they got rolling, she couldn’t stop smiling.

Source:

You came (and are still coming) in droves checking out the incredible story of the coolest grandma ever, Super Mamika! Just to give you an idea of what kind of viral sensation she is, the story was shared last night (and today) on IMDB.com under their “Hit List” section as “A Superhero Story We’d Really Like to See Adapted for the Big Screen.” Subsequently, Sacha, the grandson/photographer, is now being approached by Hollywood directors about making a movie. Crazy!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.