Η απόλυτα geek ταινία! “Scott Pilgrim”

Φίλοι μου geeks – gamers, σας προτείνω αυτήν την ταινία ανεπιφύλακτα! Η μεταφορά του comic στην μεγάλη οθόνη ήταν κάτι το συναρπαστικό, καθώς η πλοκή και τα εφέ ήταν εντυπωσιακά αλλά ταυτόχρονα διατηρούσαν την ατμόσφαιρα του έντυπου comic.

Ο πρωταγωνιστής είναι το παιδί της “διπλανής πόρτας” χωρίς ιδιαίτερη εξωτερική εμφάνιση και συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες. Η κύρια ασχολία του είναι το γκρουπάκι που έχει με τους φίλους του και την πρώην κοπέλα του στα ντραμς! Η ιστορία περιπλέκεται όμως όταν γνωρίζει την Ραμόνα ενώ έχει ήδη σχέση ( δεν της έχει πιάσει ούτε το χέρι) με μία κινεζούλα μαθήτρια.

Η Ραμόνα όμως έχει “άστατο” παρελθόν το οποίο καλλείται να εξοντώσει ο πρωταγωνιστής! Η συνέχεια εκτυλίσεται σαν να παίζεις video game, καθώς εμφανίζονται πολλά στοιχεία των ηλεκτρονικών παιχνιδιών, όπως οι “ζωές”, το K.O. και πλήθος unreal όπλων.

Το σημαντικότερο στοιχείο της ταινίας είναι ότι έχεις την αίσθηση ότι θα μπορούσες να βρίσκεσαι ο ίδιος στην θέση του πρωταγωνιστή και να κερδίσεις το κορίτσι με μερικές απίστευτες κινήσεις (τύφλα να χει ο Jet Li).

Ο Scott Pilgrim είσαι εσύ! Αρκεί να βρεις την δικιά σου Ραμόνα και ας μην έχει 7 πρώην, ένας φτάνει. Ready, FIGHT!

Και μια γυναικεία ματιά στον κόσμο των geeks ... γιατί δεν υπάρχουν μόνο μαύρα πληκτρολόγια!