Δεν θα δούμε Wolverine στο X-Men: First Class

Hugh Jackman as Wolverine

Οπαδοί του Wolverine, του Hugh Jackman ή των τριχωτών μεταλλαγμένων από τον Καναδά, κλάψτε ελεύθερα: σύμφωνα με πληροφορίες που πετύχαμε στο Bleeding Cool, ο δημοφιλέστατος χαρακτήρας δεν θα εμφανιστεί στην ταινία-prequel-και-ταυτόχρονα-reboot X-Men: First Class. Σε σχετική ερώτηση, ο σκηνοθέτης της ταινίας, Bryan Singer, δήλωσε “Δεν θα τον δούμε σε αυτή την ταινία, θα τον δούμε στις ταινίες σχετικά με τον ίδιο τον Wolverine”.

Κάτι σαν να μας φτύνει ένα “duh, κουτοί, η ταινία ντεν λέγκεται γλουβερίν, λέγκεται εξμέν. Τι ντουλειά έκει το γλουβερίν στου εξμέν, ε;”. Αγαπητέ Bryan Singer, αν είχες λίγο νιονιό, θα γνώριζες πως ο Wolverine είναι κάτι σαν το παγωτό και τα ολόμαυρα παπούτσια: πάει με όλα. Ακόμη και στις πρωινές εκπομπές του Γιώργου Αυτιά.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.