Ηλικιωμένη (ξανα)βρίσκει τη χαρά του sex στα… social δίκτυα

Είναι 62 ετών. Είναι μητέρα. Είναι γιαγιά. Έχει παιδιά και εγγόνια. Έχει, όμως, και… ακόρεστες σεξουαλικές ανάγκες, τρομερά ανεβασμένη λίμπιντο και τρελή όρεξη για… εμ… για… εε… “διασκέδαση”. Έτσι, τουλάχιστον, λέει για τον εαυτό της η γιαγιά Carol, που χάρη στα social networks και τα sites γνωριμιών είδε τη σεξουαλική ζωή της να ξανανιώνει!

Η Carol διέλυσε το 2008 την αυτή-και-αν-είναι-μακροχρόνια σχέση που είχε επί 21 χρόνια και “ξεχύθηκε” (pun intended) στα sites γνωριμιών και τα social networks για να εντοπίσει άντρες που θα ενδιαφέρονταν για one night stands και τα λοιπά και τα λοιπά. Μέσα σε 2 χρόνια άρχισε να… εμ… “να το κλικάρει το ποντίκι”, αφού κατάφερε να έχει περισσότερες από 200 τέτοιες εφήμερες… εμ… “συνευρέσεις”, σπάζοντας τα όποια ρεκόρ αρκετά νεότερων της γυναικών.

Σύμφωνα με την ίδια, μάλιστα, οι καλύτεροι είναι οι 30ρηδες, άντε, 40ρηδες. Από εκεί και πάνω, “δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις της”. Κοίτα, βρε παιδί μου, τι σου κάνει το Facebook!

Εμείς μάλλον μόνο ένα πράγμα μπορούμε να πούμε: “άτσα η γιαγιά!”

Source:

A 62-year-old grandmother says she’s having the time of her life now that she traded baking, knitting and babysitting her grandchildren for sex parties and one-night stands with HUNDREDS of men in the last two years.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.