Πες μου τι κινητό έχεις, για να σου πω ποιος είσαι

Το κινητό που χρησιμοποιούμε, μπορεί πολλές φορές να αποκαλύψει στοιχεία του χαρακτήρα και της προσωπικότητάς μας. Η γελοιογραφία που μπορείτε να δείτε, είναι μια εύστοχη ματιά σε αυτό το θέμα. Δυστυχώς, κάθε άνθρωπος ψάχνει αντικείμενα, τα οποία, έχοντας στην κατοχή του, θεωρεί ότι αυξάνουν τις αρετές του και ενισχύουν την εικόνα του, Επί της ουσίας, όμως, αυτό είναι μια ξεκάθαρη απάτη, που κρύβει την πραγματική ταυτότητα του ατόμου, τόσο απέναντι στον ίδιο του τον εαυτό, όσο και στα μάτια των άλλων, ανάλογα πάλι, με τα δικά τους πιστεύω και προκαταλήψεις.

Source:

]I’ve never seen a girl get in a pissing match over a phone. But apparently our phone choices have become a huge part of our identity no matter what our gender, hence the above comic.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.