“Ψήνεται” νέο Splinter Cell

Όπως είπα και στον τίτλο, “ψήνεται νέο Splinter Cell”. Θεώρησα πως άξιζε να σας ενημερώσω. Κανείς, βέβαια, δεν γνωρίζει ακόμη τίποτα για το επόμενο μέλος της σειράς, και η Ubisoft δεν αναφέρει ούτε αν θα ξανα-μανα-αλλάξει το ύφος και στυλ της, ή αν θα… αποστρατευτεί ο ανάθεμα-πια-δεν-τα-έχει-φτύσει πρωταγωνιστής της, Σαμουήλ Ψάρακας (καλα, καλά, “Sam Fisher” ντε!).

Το μόνο που είναι γνωστό (τουλάχιστον, “στου Κοτάκου”) είναι πως η ομάδα που το αναπτύσσει αποτελείται από 83 άτομα, με γενικό “χερ κουμαντάτ” τον την παραγωγό του παλαιότερου Assassin’s Creed, Jade Raymond.

Source:

About all we do know is that there are 83 people already working on the game and that former Assassin’s Creed producer Jade Raymond will be heading up the development team.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.