Το εκπληκτικό νέο εργαλείο δημιουργίας χαρακτήρων του EVE online

Ο,τι και να πω είναι λίγο. Αν έχετε “παιδευτεί” ποτέ στο παρελθόν προσπαθώντας να φτιάξετε σε ένα παιχνίδι ένα χαρακτήρα που να σας μοιάζει (ή στο έτερον ήμισυ, στο σκύλο, τον ξάδελφο, τον Αδόλφο κ.λπ.), σίγουρα θα έχετε κοπανήσει μια-δυο φορές το κεφάλι σας στον τοίχο με το πώς “δεν σας καθόταν” η εμφάνιση όπως τη θέλατε, πώς “άλλα έβλεπες από το πλάι και άλλα από μπροστά” κ.λπ.

Θαυμάστε, λοιπόν, το απλά εκπληκτικό νέο εργαλείο δημιουργίας χαρακτήρων του EVE Incursion, την ευκολία χρήσης του, τη λογική των “μυών” που εμπεριέχει για την αλλοίωση της εμφάνισης αλλά και, φυσικά, την ποιότητα των γραφικών του τίτλου. Που, ναι, ΔΕΝ είναι “βιντεάκι” αλλά “αυτά που θα παρουσιάζονται μέσα στο παιχνίδι”. Μάλλον με έπεισε να μπω στον κόσμο του – το αναβάλω εδώ και καιρό.

Σημείωση: ακολουθεί “γυναικεία” εκδοχή μετά το break. Μη παραγεμίζουμε την πρώτη σελίδα :-)

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.