Ο Mark Wahlberg είναι ο Nathan Drake

…και για όποιον “δεν το έπιασε”, ναι, ο γνωστός ηθοποιός, που είδαμε σε ταινίες όπως τα Boogie Nights, Three Kings, The Perfect Storm, Planet of the Apes, The Italian Job, The Departed, Shooter κ.λπ., επιβεβαίωσε πως έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην κινηματογραφική μεταφορά της σειράς τίτλων του Playstation 3, Uncharted.

Από ότι φαίνεται, ο Wahlberg θα έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Nathan Drake, ενώ “πακετάκι” μαζί του θα δούμε, αν όλα πάνε καλά με το casting, τους Joe Pesci και Robert De Niro στους ρόλους του θείου και του πατέρα του αντίστοιχα.

Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Wahlberg σχετίζεται με μεταφορά παιχνιδιού “στο πανί”, αφού είχε και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καλύτερη-από-ότι-περιμέναμε-αλλά-και-πάλι-μέτρια κινηματογραφική εκδοχή του Max Payne. Για το οποίο επίσης υπάρχουν φήμες για sequel. Και πάλι με τον ίδιο.

Ody's thoughts

Τι έγινε ρε παιδιά, επιταγχύνονται οι ρυθμοί μετάλλαξης των αγαπημένων μας παιχνιδιών σε ταινίες; :-D

Source:

Ladies and gentleman, here is Hollywood’s Nathan Drake — Mark Wahlberg. The actor confirmed plans to star in the upcoming Uncharted film, based on Naughty Dog’s critically acclaimed PlayStation 3 titles.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.