Η Honda για 5η φορά πιο “πράσινη” κατασκευάστρια οχημάτων

Και ενώ άλλοι, ονόματα δε λέμε καταστάσεις δε θίγουμε, πασχίζουν να ενσωματώσουν το… iPad και το iPhone στα τουτού τους, η Honda “τσιμπά” βραβείο για 5η συνεχόμενη φορά ως η πιο “πράσινη”, aka: “οικολογικά συνειδητοποιημένη” εταιρεία, που εστιάζει την προσοχή της στη μείωση εκπομπής καυσαερίων και στην αποδοτικότερη απόδοση των κινητήρων της.

Σύμφωνα με την… Union of Concerned Scientists (“Ένωση Επιστημόνων που Ενδιαφέρονται” – δεν-κάνω-πλάκα, έτσι ονομάζονται!), η Honda βρίσκεται μπροστά με διαφορά 14% σε σχέση με τις ανταγωνίστριες της εταιρείες, με την Toyota και τη Hyundai να ακολουθούν και τις General Motors, Ford και Chrysler να “πιάνουν πάτο” (από μια λίστα συνολικά οκτώ εταιρειών).

Info

Αξίζει επίσης να δείτε το site της Honda αφιερωμένο στην οικολογία. Α, και να σημειώσω πως η εικόνα είναι από το site του περιοδικού car.

Source:

WASHINGTON, DC — For the fifth consecutive time, Honda earned the title of Greenest Automaker for its efforts of maintain low smog and greenhouse gas emissions levels in its fleet.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.