Επίδοξοι συγγραφείς sci-fi, ενωθείτε!

Ονειρεύεστε να γίνετε τα επόμενα ινδάλματα του χώρου της φανταστικής μυθιστοριογραφίας; Φαντάζεστε τον εαυτό σας να υπογράφει στο πιστό του κοινό τα αριστουργήματα Ε.Φ. που θα συναρπάσουν και θα γίνουν τα νέα best sellers και κινηματογραφικές διασκευές των επόμενων χρόνων; Το site του επιστημονικού περιοδικού New Scientist διοργανώνει ένα διαγωνισμό διηγήματος Ε.Φ., σε αναζήτηση της επόμενης γενιάς ταλαντούχων συγγραφέων. Αν θεωρείτε ότι έχετε το ταλέντο και την… πένα, μπορείτε να στείλετε τα πονήματά σας σε αυτό το link. Καλή επιτυχία!

Source:

This week, New Scientist goes in search of lost classics of science fiction – brilliant books that could stand alongside The War of the Worlds and Nineteen Eighty-Four as masterpieces of speculative literature, but have somehow or other lapsed into obscurity. Each is a forgotten vision of the future.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.