Πρώτες δοκιμές του Backup Manager v1.1 (jPS3 – φήμη)

Τα μέλη του site Elotrolado -λένε πως- έχουν στα χέρια τους τον νέο backup manager της ομάδας που μας έδωσε το PS Jailbreak, το “σπαστήρι” του PS3. Και σύμφωνα με τις πρώτες δοκιμές τους, είναι καλύτερος από ο,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα όσον αφορά στον παράγοντα “συμβατότητα”.

Πέρα από τον παράγοντα συμβατότητα, ανέφεραν πως επιτρέπει να παίζεις παιχνίδια δίχως να υπάρχει δισκάκι στο blu-Ray drive του jPS3 – κάτι που επέτρεπαν, πάνω-κάτω, και οι τελευταίες εκδόσεις του Open Manager σε συνδυασμό με το τελευταίο Hermes payload. Έλα μου, όμως, που εκεί δεν υπήρχε αρκετά καλή συμβατότητα, με πολλά παιχνίδια να μην τρέχουν, ενώ εδώ λένε πως λειτουργούν σχεδόν τα πάντα!

Παρά το ότι -λέγεται πως- είναι δημιούργημα της ομάδας του PS Jailbreak, ο νέος backup manager -λέγεται πως- λειτουργεί μια χαρά και με κλώνους αυτού (aka: με τα περισσότερα “σπαστήρια” που κυκλοφόρησαν για το PS3). Αξίζει επίσης να αναφέρω πως -λέγεται ότι- τα παιχνίδια που έχουν γίνει rip (“έχουν αντιγραφεί στο δίσκο από το blu-Ray drive”) πρέπει να ξαναντιγραφτούν από την αρχή, αφού ο νέος backup manager χρησιμοποιεί νέα -και γρηγορότερη- μέθοδο αντιγραφής.

Source:

I’m trying the new Backup Manager v1.1 now. Keep you informed with new functionalities. Soon more information. – Allows you to play without disc. – Works with clones. – Ripped games do not work with 1.0. We must re-do the ripping to v1.1 – Faster read (rip).

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.