Νέο trailer του Diablo 3: The Demon Hunter

Αποκαλύφθηκε λοιπόν στη Blizzcon και ο τελευταίος χαρακτήρας που θα μπορούμε να επιλέξουμε στο πολυαναμενόμενο Diablo III, μαζί με ένα εντυπωσιακότατο trailer που επιδεικνύει την εμφάνιση, τις δυνατότητες και τον τρόπο με τον οποίο θα “παίζεται”.

Πρόκειται -όπως μάλλον ήδη είδατε- για τον Demon Hunter (στην περίπτωση του trailer, “την” Demon Hunter), έναν χαρακτήρα που μάχεται καλύτερα από απόσταση (ranged), αποτελώντας συνδυασμό της κλασσικής Amazon/Rogue των προηγούμενων Diablo με ολίγη από… ninja και magic user. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ένας χρήστης σχολιάζοντας το trailer, “αυτό δεν είναι Demon Hunter, είναι… Devil May Cry” – και δεν έχει καθόλου άδικο! Αν ο Dante των DMC βρισκόταν σε Action-RPG της Blizzard, μάλλον ακριβώς έτσι θα “έπαιζε”. Εντάξει, ο Demon Hunter μπορεί, επιπλέον, “να στήνει παγίδες”, αλλά… Ναι, κάπως έτσι θα “έπαιζε” και ο Dante!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.