ΜΗΝ δοκιμάζετε το Kinect από τώρα…

…αν θέλετε το Xbox 360 σας να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά. Όπως διαβάσαμε στο Kotaku, υπάρχει ένα σημαντικό προβληματάκι για την ώρα όσον αφορά στα Xbox360-με-Kinect: κατόπιν της δοκιμής ενός παιχνιδιού, η κονσόλα γίνεται update με ένα νέο Dashboard (το “μενού της”).

Το πρόβλημα είναι πως το συγκεκριμένο Dashboard δεν είναι η τελευταία έκδοση, και έτσι η κονσόλα προσπαθεί να κατεβάσει την καινούργια από τους servers της Microsoft. Έλα, όμως, που η νέα έκδοση δεν βρίσκεται σε αυτούς!

Η Microsoft δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη επίσημα το Kinect, και κατ’ επέκταση δεν έχει διαθέσει αρχεία που μπορεί να σχετίζονται με αυτό, με αποτέλεσμα… no update! Η κονσόλα δεν μπορεί να βρει update, δεν μπορεί να συνδεθεί στο Live και έτσι όποιος θελήσει να… “το παίξει πρωτοπόρος”, θα μείνει εκτός Live μέχρι η Microsoft να… δεήσει να ανεβάσει τα κατάλληλα αρχεία στους servers της. Και αυτό μπορεί να καθυστερήσει μέχρι και τις 4 Νοεμβρίου!

Source:

Kotaku reader Ken was lucky enough to score an early, pre-launch copy of Kinectimals. Unfortunately, he put that copy of the Kinect cat game in his Xbox 360 to unhappy results. Learn from Ken’s harrowing tale.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.