Λίστα συμβατότητας παιχνιδιών με το PSJailbreak

Το “σπάσιμο” του PS3 δεν είναι 100% τέλειο, και έτσι κάποιοι τίτλοι εμφανίζουν προβλήματα αν δοκιμάσει κανείς να τους παίξει από ένα backup που έχει αποθηκεύσει στο δίσκο του. Άλλα λειτουργούν καλύτερα από τον εσωτερικό δίσκο του Playstation 3, άλλα εμφανίζουν προβλήματα, άλλα καθόλου – και αν κανείς χρησιμοποιεί εξωτερικό δίσκο, συνδεδεμένο μέσω USB, τα προβλήματα είναι περισσότερα.

Για αυτό δημιουργήθηκε μια “λίστα συμβατότητας” μέσω Google Docs, την οποία όμως η Google, προφανώς κατόπιν πιέσεως από τη Sony, “κατέβασε” (άσχετα από το αν δεν ήταν από μόνη της “κάτι το παράνομο”). Αυτό δεν… πτόησε τα μέλη της homebrew σκηνής του PS3, που δημιούργησαν ένα site ειδικά για τη λίστα, στο οποίο μπορεί κανείς να βλέπει τα επίπεδα συμβατότητας των παιχνιδιών με κάθε εκδοχή των εφαρμογών και του λογισμικού μέσω των οποίων ολοκληρώνεται το “σπάσιμο”.

Θα τη βρείτε εδώ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.