(Και) το Uncharted “πάει σινεμά”

Και εκεί που περιμέναμε… Δεν ξέρω, ένα Halo, ένα God of War, ένα από “όλα αυτά που ακούγαμε πως σύντομα θα δούμε στο μεγάλο πανί” βρε παιδί μου, εδώ και τόσα χρόνια… Η Naughty Dog κάνει την έκπληξη με το Uncharted, το οποίο μάλλον θα αποτελέσει το πρώτο μεγάλο “αποκλειστικό” franchise που θα δούμε στον κινηματογράφο λίαν συντόμως!

Σύμφωνα με επίσημο δελτίο τύπου της Sony, ο David O. Russel, σεναριογράφος ανάμεσα σε άλλα των Three Kings και The Fighter, ανέλαβε επίσημα τη συγγραφή του σεναρίου των περιπετειών του Drake για τον κινηματογράφο, για χάρη της Columbia Pictures.

Η ανακοίνωση αφήνει να εννοηθεί πως η ταινία θα είναι ακριβώς στο κλίμα των παιχνιδιών που αγαπήσαμε στο PS3: περιπέτεια δράσης με χιούμορ, εντυπωσιακές “σεκάνς” (έτσι αποδίδουμε αι κινηματογραφόφιλοι το “sequences” όποτε θέλουμε να το παίξουμε ξερόλες :-) ) και ενδιαφέροντες χαρακτήρες.

Το δελτίο τύπου φροντίζει να… θυμίσει πως ο τίτλος της Naughty Dog ήταν από τους πιο επιτυχημένους του PS3, με βραβεία και τρελές πωλήσεις, θετικά σχόλια από κριτικούς και κοινό, κ.λπ. κ.λπ. Σώπα ρε Sony, δεν το γνωρίζαμε… Μας έκανες να ξαναβάλουμε τα δισκάκια στο PS3… Άντε, πάει και αυτό το Σαββατοκύριακο..! :-D

Source:

CULVER CITY, Calif., October 8, 2010 – David O. Russell (Three Kings, The Fighter) has been set to write and direct Columbia Pictures’ Uncharted: Drake’s Fortune, an action-adventure based upon the bestselling PlayStation 3 game, it was announced today by Doug Belgrad and Matt Tolmach, presidents of Columbia Pictures. The film will be produced by Avi Arad, Charles Roven, Ari Arad, and Alex Gartner.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.