Η Gearbox χαίρεται που αποδεικνύει… πραγματικό το Duke Nukem

Μπορεί να φαίνεται λιγάκι περίεργος ο τίτλος, αλλά αυτή ακριβώς φαίνεται να είναι η προσέγγιση της Gearbox που ανέλαβε την ανάπτυξη του εδώ και χρόνια… ταλαιπωρημένου τίτλου.

Σύμφωνα με την Gearbox, αυτή τη φορά δεν έχουμε κενές υποσχέσεις, ανακοινώσεις τύπου “θα δούμε” κ.λπ.: το Duke Nukem θα κυκλοφορήσει, the end, τελεία και παύλα. Για να το αποδείξει, ανακοίνωσε πως θα διαθέσει ένα demo του παιχνιδιού, στο οποίο θα έχουν πρόσβαση κατά προτεραιότητα όσοι αγόρασαν τον προηγούμενο τίτλο της, Borderlands. Και αν ήταν… “μούφα” η κυκλοφορία του παιχνιδιού… Πώς θα έδινε πρόσβαση στο demo του; Στο demo το οποίο, σύμφωνα με την ίδια, θα εκπλήξει -ευχάριστα- τους οπαδούς του Δούκα.

Δεν ξέρουμε, ρε Gearbox… Δώσε πρώτα την πρόσβαση, και μετά βλέπουμε. Για την ώρα, και αυτή η ανακοίνωση… αερολογίες είναι!

Source:

There’s no release date planned for the Duke Nukem demo just yet, but Gibson thought that people would be “surprised” by the content of the demo and what happens in it. He implied it would be a pleasant surprise though, as he said he didn’t want to spoil it before the demo came out. Duke Nukem Forever is scheduled for release on PC, Xbox 360 and PS3 early next year. Y’know, provided that it isn’t cursed or something.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.