Αποκαλύφθηκε το “στόρυ” του Marvel VS Capcom 3

…και όπως συμβαίνει συχνά με τα “ξυλίκια”, είναι ολίγον τι… “πάρε-με-και-βάρα-με” (aka: “μια απλή και σύντομη δικαιολογία για να παρουσιάζονται στην οθόνη τυπάδες και τύπισες που πλακώνονται”). Ορίστε:

“Ο Victor Von Doom έχει μαζέψει τους μεγαλύτερους κακούς του κόσμου του. Υπάρχουν, όμως, και άλλοι κόσμοι πέρα από τον δικό του…”

(…παρένθεση για να συνέλθουμε…)

“Μαζί με τον διαβολικό Albert Wesker*, έναν κακό από έναν άλλο τέτοιο κόσμο, δημιουργείται μια ανίερη συμμαχία που θα ενώσει τα σύμπαντα τους σε μια προσπάθεια κυριαρχίας και στα δυο ταυτόχρονα”…

(…2η παρένθεση, για να κοπανήσουμε λίγο το κεφάλι μας στον τοίχο… γκντούπ… γκντούπ…)

“Αυτό, όμως, έχει ένα τρομερό αντίτιμο… Μια μεγάλη και δυνατή απειλή ξύπνησε… μια απειλή που θα θέσει εν κινήσει μια μάχη που όμοια της κανένας κόσμος δεν έχει ξαναματαδεί.”

Μια μάχη που θα αποφασίσει τη μοίρα δυο κόσμων!

(ταρατατζούμ-ταρατατζούμ, ολέ-ολέ)…

Μα, ποιός τα γράφει αυτά; Έχω διαβάσει μέτρια κόμικς που άξιζαν Πούλιτζερ σε σχέση με αυτή την περιγραφή! Πάνε καλά; Αυτό είναι “το επίσημο σενάριο”; Να κάνουμε μια προσπάθεια να γράψουμε κάτι αντίστοιχο, δεν ξέρω, ας πούμε για το Street Fighter 6;

“Μαχητές από όλο τον κόσμο συναντιώνται τυχαία σε διάφορα σημεία του πλανήτη… Εκεί, οσάν νέοι που το αίμα τους βράζει, αποφασίζουν να σαπίσουν στο ξύλο ο ένας τον άλλο, προς τέρψιν των τυχαίων περαστικών. Ακολουθεί χάος… Ένα χάος που… Που θα φέρει λεφτά στις τσέπες μας!”

Ορίστε το σενάριο σας. Απλό, λιτό, ρεαλιστικό. “Δυο κόσμοι”, “μάχες εν κινήσει” και αηδίες… Ού, ρε Capcom και Marvel… Πίσω στο Word, να το ξανασκεφθείτε.

Source:

You read some magazines for the articles. You play some fighting games for the storylines. This is the tale of Marvel Vs. Capcom 3, as revealed by comics and video game writer Frank Tieri at New York Comic-Con.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.