Το Android Market επιστρέφει (ανεπίσημα) στα Archos

Μέλος των forum του ArchosFans κατάφερε να “παρακάμψει” την… απουσία του Android Market από το Archos tablet του και κατασκεύασε ένα πρόγραμμα που επαναφέρει τη δυνατότητα, μετατρέποντας την σε “πλήρες Android tablet” – όπως θα έπρεπε να είναι, αλλά… δεν ήθελαν οι κατασκευαστές του.

Η σχετική συζήτηση και το απαραίτητο αρχειάκι βρίσκονται εδώ. Αν έχετε ένα Archos tablet και… όρεξη για πειραματισμό, αξίζει να του ρίξετε μια ματιά – αφού μέσω του Android Market θα μπορέσετε να το εμπλουτίσετε με πλήθος άλλων χρήσιμων εφαρμογών.

Source:

A forum member successfully complied a new gApps4Archos.apk that can be easily sideloaded, and installed to give you access to all that Google app and Marketplace goodness.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.