Θυμίζουμε: Σήμερα η επίσημη “αποκάλυψη” των Windows Phone 7

Για όποιον δεν το θυμάται (ενδιαφέρεστε, δεν ενδιαφέρεστε;!;), σήμερα είναι η “επίσημη αποκάλυψη” των Windows Phone 7, μέσα από Press Conference της Microsoft η οποία θα παρουσιαστεί και μέσω streaming video από το επίσημο site της εταιρείας. Λογικά, μέχρι σήμερα το βράδυ, θα έχουμε μάθει περισσότερα για συσκευές που θα κυκλοφορήσουν με το νέο “κινητό” λειτουργικό της Microsoft, το λογισμικό που αρχικά θα είναι διαθέσιμο για αυτό κ.λπ.

Μάλλον, όμως, ακόμη δεν θα έχει… copy-paste. Α, ρε Microsoft, δεν θυμάσαι “γιατί `δουλεύαμε` την Apple”…

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την “πηγή” μας, όπου και λογικά θα βρείτε αργότερα και το streaming video.

Source:

On October 11, Microsoft CEO Steve Ballmer and Ralph de la Vega, President & CEO of AT&T Mobility and Consumer Markets, will host a joint press conference in New York to discuss the latest developments for Windows Phone 7. View the live webcast here on Monday at 9:30 a.m. EDT.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.