Την επόμενη εβδομάδα οι Radeon 6000;

Σύμφωνα με τα πληροφορίες που ακούστηκαν διά στόματος του CEO της AMD, Dirk Meyer, την επόμενη εβδομάδα θα “αποκαλυφθούν και επίσημα” οι νέες κάρτες γραφικών της εταιρείας, της σειράς 6000. Οι νέες κάρτες θα είναι και η πρώτη σειρά που δεν θα κυκλοφορήσει με το λογότυπο της ATi, αλλά αποκλειστικά με το όνομα Radeon.

Πριν λίγο καιρό είχαν κυκλοφορήσει και πίνακες επιδόσεων των Radeon 6000 σε διάφορα sites στο Internet, δείχνοντας αρκετή βελτίωση σε σχέση με τους προκατόχους τους. Και, μάλλον όπως συμβαίνει και κάθε φορά, λίγο μετά την κυκλοφορία τους θα πέσει η τιμή στα υπάρχοντα μοντέλα για να “έρθουν” εκείνες στις αντίστοιχες τιμές, επιτρέποντας μας να αναβαθμίσουμε το πισάκι μας με, έστω, μια κάρτα γραφικών “προηγούμενης γεννεάς”.

Το θέμα είναι… με τέτοια οικονομική κατάσταση και το μέλλον να μας γνέφει ειρωνικά, για κάρτα γραφικών είμαστε; :-|

Source:

The attentive newshounds over at AnandTech have picked out a golden nugget of disclosure from AMD’s earnings call last night, citing CEO Dirk Meyer as saying “we will be launching our second-generation DX11 graphics offerings next week.” What he’s talking about, of course, is the highly anticipated refresh of the Radeon HD 5000 series, which some recent spec leaks suggested would bring a healthy bump in performance.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.