Η υπηρεσία blogging της Microsoft “κατεβάζει ρολά”

Από σήμερα, 28 Σεπτεμβρίου, όσοι επιχειρήσουν να χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία Windows Live Spaces blog, θα ανακατευθύνονται στο WordPress.
Υπάρχουν ήδη 30 εκατομμύρια blogs φτιαγμένα στην πλατφόρμα της Microsoft και η σταδιακή μετάβασή τους στους servers του WordPress αναμένεται να διαρκέσει 6 μήνες. Τουλάχιστον αυτό είναι το χρονικό διάστημα που δίνει η Microsaoft στους χρήστες της υπηρεσίας της, παρέχοντάς τους ένα ειδικό utility που θα μεταφέρει το υλικό τους. Υπολογίζεται ότι πάνω από 26 εκατομμύρια blogs βασίζονται αυτή τη στιγμή στο WordPress, με επισκεψιμότητα πάνω από 250 εκατομμύρια κάθε μήνα. Είναι η πλατφόρμα, φυσικά, που στηρίζεται και το super blog μας! Τυχαίο; Δε νομίζω!

Source:

Windows Live Spaces publishers, of which there are about 30 million, will be able to transfer their blogs and accompanying photos, posts and comments to Automattic’s WordPress service using an import tool. Spaces URLs will be redirected automatically as well.

Από το 2001, ο διάσημος (...) συντάκτης τεχνολογίας Λάμπρος Γεωργογάλας καταπολεμά τον σκοταδισμό και την ημιμάθεια, διδάσκοντας στους Έλληνες συμπατριώτες του τα μυστικά της υψηλής τεχνολογίας. Κατόπιν βάναυσης απαγωγής από εξωγήινους, και ηρωϊκής απόδρασης, αισιοδοξεί πως θα γίνει κυρίαρχος του σύμπαντος.