Επ! Αλέξη! Τι γίνεται βρε… εμ… παλικάρι..;!

Και εκεί που τριγυρνώ αμέριμνος στο Internet, ποιόν πετυχαίνω, λέτε; Τον Αλέξη! Ναι, ναι, τον… Εμ… Η αλήθεια είναι πως, εντάξει, δεν τον θυμόμουν και τόσο καλά, αλλά “είχα ένα αίτημα φιλίας από αυτόν”. Ε, να μην το κάνω κλικ; Εξάλλου, ήταν τόσο… εμ… σέξι;!; Να… δείτε..:

Μετάφραση: Αυτές οι “αυτόματα μεταφρασμένες διαφημίσεις” έχουν πραγματικά αρχίσει να μου τη δίνουν στα νεύρα. Η συγκεκριμένη, όμως, έχει μια κάποια, ας πούμε… σουρεαλιστική και χιουμοριστική αξία, και έτσι έκρινα πως άξιζε να τη μοιραστώ μαζί σας. Που να ξέρουν οι δύσμοιροι οι Ουγκαντιανοί πως στο Ελλάντα το “Αλέξης” ΔΕΝ είναι (και) γυναικείο όνομα, όπως το Αγγλόφωνο “Alexis”; Ένα Google Translate έκαναν, και… Και τουλάχιστον γελάσαμε και σήμερα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.