Νέος… Godzilla το 2012

Οι περιπέτειες του Godzilla είναι γνωστές, με το τερατώδες γέννημα-θρέμα της ραδιενέργειας να έχει πρωταγωνιστήσει σε ούκ ολίγες Ασιατικές ταινίες. Κοινός παρονομαστής τους, ο αμείλικτος συνδυασμός scifi, camp, thriller και… κωμωδίας, που σε κάνει να μην ξέρεις που ακριβώς να τις εντάξεις. Και αυτός ήταν πιθανότατα ο λόγος που μας άφησε με πικρή γεύση στο στόμα το Αμερικάνικο remake τους, που είδαμε το 1998,

αφού διέφερε δραματικά από την κλασσική “φόρμουλα”, σε σημείο που να χαρακτηρίζεται υποτιμητικά με το γνωστό όρο… “Αμερικανιά”.

Ίσως για αυτό και να είναι αισιόδοξη η δήλωση του Brian Rogers, του παραγωγού μιας νέας εκδοχής του Godzilla, πως όχι μόνο δεν θα είναι συνέχεια της προηγούμενης αλλα reboot, αλλά και πως στράφηκαν στις αρχικές ταινίες ως μοντέλο στο οποίο να βασίσουν την νέα.

Πρόσθετη, θετικότατη πληροφορία, πως ο αγαπητός… Γκοντζίλας δεν θα είναι το μόνο τέρας στη νέα ταινία, αλλά θα έχει και εξίσσου τερατώδη αντίπαλο. Μάχη τεράτων με υψηλό budget; Yeah!

Source:

I grew up on Godzilla films, which were big dumb fun for a kid who has yet to turn ten. Needless to say, Sony’s 1998 movie was a pretty big letdown and I haven’t exactly been looking forward to a sequel or a remake. However, details of a reboot movie have slowly been surfacing over the past year, and a new interview with the movie’s producer has revealed that his team is trying to go back to basics with the project.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.