Multiplayer… “βίζιτες” από το GameCrush

Tags:

Ο νέος σήμερα δεν θέλει να παιδευτεί, να ιδρώσει, να ταλαιπωρηθεί… Σεξ, πφφφ, αρχαιολιθική φάση, βαρετή και εντελώς μπανανάλ. Χάλια. Καλύτερα δεν είναι το “σπίτι σου, σπίτι μου, και στη μέση Halo”; Παραπέμπει και σε τριολέ φάσεις με Master Chief (πανοπλίες, kinky!). Σε αυτό, ή ίσως στην… αιώνια “αγαμία” των φανατικών geeks, ποντάρει η νέα υπηρεσία GameCrush, που μόλις “άνοιξε τις πόρτες της” στο κοινό.

Η GameCrush είναι, απλά και σταράτα, το εξής: μια online υπηρεσία multiplayer gaming, που “θέλει ως πελάτες”… geeks που θα γούσταραν “να παίξουν με μια γκόμενα”. Δεν εννοώ, όμως, να παίξουν με αυτήν “ως αντικείμενο”, ή “ως ταίρι”, ή “να συνευρεθούν”, ή… πείτε το όπως θέλετε, αλλά κυριολεκτικά να παίξουν! Πώς λέμε “Μπάμπη, σε έσκισα στο Pro”; Πώς λέμε “φάε μωρή άρρωστη τη sticky bomb στη μάπα”; Πώς λέμε “HEADSHOT! Πάλι δεν θα μου κάτσει γκόμενα σήμερα! Γιές!”… Τέτοια φάση!

Οι ενδιαφερόμενοι gamers/geeks/no-hope-on-this-earth καλούνται να εγγραφούν στην υπηρεσία και, στη συνέχεια, μπορούν να “παίξουν διπλό” (φαντάζομαι και τριπλό, και τετραπλό…) με κοπέλες στις οποίες, υπό φυσιολογικές συνθήκες -βάσει της καθημερινότητας τους- δεν θα τολμούσαν να μιλήσουν. Νέες, όμορφες και… καλά εκπαιδευμένες στο “να επικοινωνούν με όσους έχουν ως χόμπι το gaming”, αναλαμβάνουν απλά να “αρπάξουν τη σημαία” με κάθε ενδιαφερόμενο, να απωθήσουν τις επιθέσεις των αντιπάλων από “τον δικό μας πύργο”, να οδηγήσουν το Warthog όσο “βαράμε το πολυβόλο μας”… Αχέμ… Εμ… Μμμ….

Η υπηρεσία παρέχει τέσσερις επιλογές για “σύνδεση” με τις “PlayDates” (εκ του “ραντεβού”, “date”, και ουχί “playmate”): Arcade, Arena, Academy και The Edge. Αυτές προχωρούν προοδευτικά ανάλογα με το πόσο… καμμένος είναι ο ενδιαφερόμενος. Στην Arcade υπάρχει χαλαρή κουβεντούλα και, άειντε, κανένα ταβλάκι, κανένα frogger, τέτοια πράγματα. Στην Arena η ατμόσφαιρα αποκτά μια κάποια ένταση, με “σοβαρό gaming”. Η Academy είναι το σημείο όπου οι PlayDates αποδεικνύουν την αξία τους, αναλαμβάνοντας το ρόλο… δασκάλου, δείχνοντας στον ενδιαφερόμενο κόλπα και τεχνικές για τα δημοφιλέστερα παιχνίδια. Τέλος, η The Edge… Μάλλον όχι, η κοπέλες δεν “αποδεικνύουν την αξία τους” στην Academy, αλλά σε αυτό, στο τελικό φάση, στην The Edge, στο στάδιο… Εμ… “Φάε λάδι κι’ έλα βράδυ”. Και το έχουν ήδη φάει το λάδι.

Φυσικά, τα παραπάνω δεν γίνονται “για τη φουκαριάρα τη μάνα τους”, αλλά για $20 την ώρα από την πλευρά των κοπελιών (να τρόπος να βγάλεις το χαρτζιλίκι σου Μαιράκι, όσο εμείς λυώνουμε στο νταμάρι απ’ τα χαράματα) και $0.60 από την πλευρά των geeks. Να διευκρινήσουμε, μικρέ και αθώε Μπάμπη, πως αυτό σημαίνει πως “οι κοπέλες βγάζουν $20 την ώρα” και “οι geeks σκάνε $0.60 το λεπτό”. Ναι, το λεπτό.

Το καλύτερο/χειρότερο είναι πως υπάρχει και ένα point system, βάσει των οποίων “παίρνουν μπόνους” τα κορίτσια της υπηρεσίας. Και εδώ δεν μιλάμε απλά για μια “κάρτα τράπεζας που σου δίνει bonus”, αλλά για “φιλοδωρήματα” από τους geeks. “Φιλοδωρήματα” που αποτελούν το λόγο για τον οποίο αρκετά από τα κορίτσια της υπηρεσίας… εμ… ας πούμε πως “κάνουν και άλλα πράγματα, πέρα από το να παίζουν μαζί σου τάβλι”. Ξέρεις… Εε…

  • Την πατάνε τη σκανδάλη…
  • Τον κουνάνε το μοχλό…
  • Το φορτίζουνε το joypad…
  • Το αλλάζουν το δισκάκι…
  • Το κουνάνε το ποντίκι…

…οκ; Καταλαβαινόμαστε; Good, good. Όποιος, λοιπόν, θέλει να συνδυάσει το αγαπημένο του χόμπι, τα παιχνίδια, με όμορφες παρουσίες, “ψηστήρι για οφθαλμόλουτρο” και… άδειασμα της τσέπης του, μπορεί, πια, να προσέλθει στην υπηρεσία. Καλή… εμ… “διασκέδαση”…

Source:

GameCrush first made headlines in March when it entered public beta. The site hooks up “Players” (mostly nerdy males) with “PlayDates” (mostly young females) to play everything from Call of Duty to simple arcade games. Players can choose to play either Xbox 360 games or just a simple browser-based game.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.