Το… τραγούδι του βιαστή

Θα μου πείτε, “τι σχέση έχει κάτι με τέτοιο τίτλο στο unregistered”, και θα σας απαντήσω ευθύς αμέσως: τεράστια! Βλέπετε, όλα αρχίζουν με μια είδηση. Μια είδηση από έναν τηλεοπτικό σταθμό, που βρήκε το δρόμο της προς το YouTube. Σε αυτήν, ένας εισβολέας εισήλθε στο σπίτι μιας οικογένειας και… ξάπλωσε στο κρεβάτι με την κόρη της, σε μια προσπάθεια να ασελγήσει σεξουαλικά επάνω της. Ο τηλεοπτικός σταθμός, στο ρεπορτάζ του, ρώτησε, φυσικά, και τον αδελφό της την άποψη του για το συμβάν.

Και ο αδελφός της ήταν, λίγο, πώς να το πούμε… “μορφή”. Να, δείτε:

…με αποτέλεσμα το βιντεάκι να γνωρίσει αρκετή επιτυχία στο δημοφιλές βιντεοσάητε. Τόση ώστε να… γίνει remix, από την ομάδα Auto-Tune the News, που δηλώνει ειδίκευση στο να παίρνει τυπικές ειδήσεις και βιντεάκια, να αλλοιώνει και να ρημιξάρει τις φωνές όσων παρουσιάζονται σε αυτά και να τα μετατρέψει σε… μουσικά hit! Να, σαν αυτό:

Info

Thanks to Phoat for the vid

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.